Onsdag.wednesday.miercoles. dies mercurii.

Hej mina vanner!

Jag vet inte riktigt vad  jag ska skriva om idag, men jag kanner ju mig sa dalig om jag inte uppdaterar! forsoker skriva varje dag nu for om jag missar en dag sa missar jag tva dagar och sen missar jag flera manader.
Idag har jag jobbat pa veterinarkliniken. Hade ratt kul pa jobbet faktiskt.
Lagger upp en bild pa en jattefin greyhound som var inne for att rengora tanderna. Han var lik varan ena hund tyson som ar en whippet, fast tyson ar mindre.
Senare idag ska jag traffa sheridan, saklart! och sen ska jag till en bar med min kompis meagan. Det ar wow wings weds pa hennes favvo-bar sa vi ska dit och umgas och ata wiiings.
Men innan dess ska jag till en av pappas kompisars hus, jag ska vara kattvakt i helgen sa han ska ga igenom vad jag behover gora.
Han bor i ett jattefint stort hus med en stor pool, party party! hihi.

Ace

 

Tyson (nej han var inte sovd nar denna bilden togs, dock kan man tro det...!) ;)


Ratt lika va? Fast Tyson har lite mer vitt. Tysons ras, whippet, ser exakt ut som greyhounds i kroppen och proportionerna, fast dom ar mycket mindre. 




Sist men inte minst maste jag ju bara tillagna ett stort gapskratt at vissa "stor"bloggare just nu..
Ha ha ha ha.
Alltsa, jag skams lika mycket varje gang a Dessies och kissies vagnar nar jag laser deras bloggar.. Dom ar ju sa patetiska sa det ar inte ens kul!
Det basta ar ju att dom tror dom har besokare for att folk alskar dom.
Hm. Nej. Dar har dom nog fel.. skulle nog saga att 99% laser deras bloggar for att fa sig en daglig dos av ett gott hanskratt! Det ar anledningen till att jag laser deras bloggar iaf.
om ni inte har last deras bloggar, gor det haha. Ni kommer antagligen tycka dom ar lika patetiska som alla andra i detta land tycker :)
desireenilsson.blogg.se
kissies.se

Bahaha. Skaffa ett liv era sma fjortisar.

Oliver!

Nej tusan jag glomde lagga upp en bild pa en av mina fastrars nya hund! Alltsa det ar det sotaste jag sett pa lange, en riktig liten muffin!

Han heter oliver och ar en chihuahua pa 2 manader <3



Ar han inte varldens sotaste???

Hej igen mina vanner!

Seriost, nu har jag inte uppdaterat pa hundra ar, fyskams pa mig!
Har inte hant sa jattemycket spannande sen sist jag skrev.. Jag fick A i alla mina kurser som jag tog i somras, yeay, och skolan borjar igen den 24e Aug, kan inte vanta!
Det ar ratt trist att inte gora sa mycket just nu, jag jobbar bara 3 dagar i veckan och resten av veckan gor jag inte sa mycket, forutom pa helgerna da blir det fest!
Umgas med sheridan i stort sett varje dag, mysigt!
Han har varit ute pa havet sen i onsdags och kom hem igar :)

Jag lagger upp lite random bilder som jag har tagit sen min senaste uppdatering

En av mina kompisars orm! Jattemysig faktikst


Aahh, skont att ligga pa bryggan och sola!


Lily pa jobbet lekte doktor!


Haha, get off my groin!


Och sa avslutar vi med en patriotisk bild av Sheridan pa militarbaten. Dom hedrar flaggan nagra minuter genom att forst lagga handen bakom ryggen och sen saluta eller vatusan det heter, nar man satter handen vid pannan haha. Detta gor dom varje kvall nar dom tar ner flaggan vid solnedgangen. Ser ratt tufft ut for alla batar gor det exakt samtidigt och foljer en hogtalarsignal for att veta nar dom ska ta ner handerna osv.




Det var allt for mig denna gangen och jag lovar att vara battre med uppdateringarna!

RSS 2.0